bg
bře 26

Marketing za odpoledne

Pravidelně potkávám lidi, kteří jsou skvělí ve svém oboru. Je jedno, jestli se jedná o IT služby, výrobu bagrů nebo prodej jogurtů. Někdy mají desítky let zkušeností, jindy jde o nováčky s nadšením a skvělými nápady. Ale jen v ojedinělých případech jsou zároveň i schopnými marketéry.

Pracoval jsem mnoho let v různých odvětvích od služeb, přes výrobu až po obchod. Začal jsem v roce 1993 při vysoké škole na živnostenský list, prošel malou agenturou, několika nadnárodními koncerny a poslední roky působím ve vlastní firmě. Celé čtvrtstoletí jako marketér.

Za tu dobu jsem pochopil, co se v marketingu vyplatí a co je jen pozlátko. O jaké aktivity se může malá a střední firma starat sama a kdy je lepší obrátit se na agenturu.

Proto jsem připravil ve spolupráci s Portálem rozvoje pro podnikatele praktický kurz marketingu pro začátečníky a mírně pokročilé. Zabere vám jedno odpoledne 3. 4. 2019 od 16:30 do 19:30. Menší skupina lidí, málo teorie, hodně praxe. Vše srozumitelně a jasně. Probereme konkrétně, co vás pálí ve vaší firmě a základní rady dostanete přímo na místě.

Přihlaste se zde a posuňte svoje podnikání na vyšší úroveň.

Těším se společné odpoledne s vámi a marketingem.

 

Přečteno 1025 krát

Zanechat komentář