bg
čec 07

Fakturujte při uspávání mimina

Moje choť vyrazila po dlouhé době do divadla. Budiž jí to přáno. Mě zanechala na krku předpuberťáka a batole. Po určitých technických problémech jsem oblékl mladší ratolest a vyzvedl tu starší na tenise. Doma v postýlce se pak mladá větev rozdováděla hraním s metrovým plyšovým tučňákem, maskotem kopírovacích papírů, na které jsem před lety dělal kampaň. Brzy jsem rezignoval a vyhlásil pánskou jízdu. Moudře jsem usoudil, že se dítě časem unaví a samo usne.

 

Nalil jsem si Chateaunef-du-Pappe a jal se pročítat na mobilu maily. Batole mě při tom tlouklo do rukou a křičelo: „Dej, dej, dej, dej, dej.“ Zřejmě si také chtělo zkontrolovat poštu. Když se mladší syn uklidnil a usínal, přišel ten starší a opět ho probudil. Po chvíli řvaní jsem vykázal oba do příslušných míst a vrátil se k emailům. Než miminko napodruhé usnulo, podařilo se mi uzavřít zakázku s novým zákazníkem a domluvit podmínky fakturace. Co z toho plyne?

  1. Muži jsou schopni dělat víc věcí najednou. A ne že ne, ženo!
  2. Muži se v pohodě postarají o malé děti, i když jdou všichni spát poněkud později, než obvykle.
  3. Pracovní nasazení není v rozporu s péčí o potomky a současnou konzumací alkoholu.

Pokud máte pocit, že nezvládáte něco z výše uvedeného (marketing, péči o malé děti nebo výběr kvalitního vína), napište mi. Poradím vám.

Přečteno 2506 krát

Zanechat komentář