bg
dub 22

Kovářova kobyla

Sypu si popel na hlavu a přiznávám, jsem typická kovářova kobyla. Svým klientům píšu blogy a ebooky, starám se o sociální sítě, připravuji newslettery i moderní weby, pořádám klientské akce, ale na marketing vlastní firmy mi nezbývá čas. Je to ostuda. Provedl jsem konstruktivní sebekritiku a rozhodl se s tím něco dělat.

Většina mých klientů jsou ve svém oboru velmi šikovní lidé. V marketingu se obvykle nevyznají a dělají v něm zbytečné chyby. Přitom je stačí lehce postrčit správným směrem. Za loňský rok jsem měl

štěstí jich takto „postrčit“ dvě desítky. Ze spolupráce vyplynula řada poznatků. Přestože není marketing žádná věda, velké množství chyb se opakovalo u různých zákazníků. Rozhodl jsem se hlavní z nich popsat a zveřejnit postupně v tomto blogu. V druhé fázi z nich sepíšu stručný ebook, který zde umístím ke stažení zdarma.

Moje záměry jsou čistě sobecké. Věřím v to, co říkám svým klientům. Pokud máte ve svém oboru nějaké know-how, poskytněte ho ostatním. Vrátí se vám to formou nových zákazníků a posílení věrnosti těch stávajících. Krom toho se už nechci stydět za to, že moje kobyla chodí bosa.

Přečteno 30242 krát

Zanechat komentář